Registration Agreement

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE URMATOARELE INFORMATII:

- Datorita faptului ca pe forum apar foarte multe conturi de tip SPAM, e posibil ca activarea contului sa fie intarziata. Din acest motiv te rugam sa ne trimiti un email de instiintare (solicitare) de activare a contului creat, care sa contina numele dvs. si username-ul,  la adresa bucovinaguides@gmail.com.

- Ai posibilitatea, in timpul înregistrarii, sa iti alegi numele de utilizator. Acesta va fi cat mai apropiat de numele tau real. NU este permisa folosirea de nickname-uri, in caz contrar ne rezervam dreptul de a schimba numele utilizatorului sau de a sterge contul respectiv. E recomandat sa pastrezi numai pentru tine acest cont creat. Nu comunica niciodata parola contului personal nici unui alt membru. Trebuie sa fii de acord sa nu utilizezi niciodata identitatea unui alt utilizator inregistrat pe acest forum. Pentru siguranta e recomandabil sa utilizezi o parola complexa (litere si cifre) si unica pt contul creat aici, pentru a preveni furtul de identitate.

- Dupa inregistrarea si autentificarea la acest forum, iti vei putea completa profilul personal. Este de responsabilitatea ta sa pastrezi adevarate si actuale datele personale. Orice informatie pe care proprietarul forumului sau echipa o gaseste deplasata sau vulgara va fi eliminata, cu sau fara preaviz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Prin utilizarea acestui forum accepti sa nu scrii mesaje cu un continut evident fals, defaimator, calomnios, care incită la ură, care hărţuieşte, care este obscen, care profanează, cu scop amenintator, nerespectuos faţă de viaţa privată a persoanelor, care conţine materiale pornografice sau care contravine oricărei legi romanesti sau internaţionale.

- Accepti, de asemenea, sa nu publici niciun material care intră sub incidenţa drepturilor de autor, excepţie făcând situaţia în care ai acordul scris al autorului sau al proprietarului dreptului de autor.

- Mesajele de tip "spam", acţiunea de a publica mai multe mesaje identice în lanţ, publicitatea în afara forumului dedicat, lanţurile de scrisori sau schemele piramidale sunt de asemenea, interzise pe acest forum.

- Este imposibil pentru echipa sau proprietarul acestui forum de a verifica continutul fiecarui mesaj. Noi nu verificam toate mesajele si nu suntem responsabili de continutul lor. Nu putem garanta exactitatea, perfectiunea sau utilitatea nici unei informatii prezentate. Fiecare mesaj exprimă opiniile autorului său şi nu reprezintă în mod neaparat opiniile celorlalţi membri ai forumului, ale echipei sau ale proprietarului forumului.

- Oricine considera că un mesaj afisat incalcă prezentul regulament este poate anunţa imediat acest fapt administratorilor si moderatorilor. Echipa si proprietarul forumului isi rezervă dreptul de a muta în pubelă orice mesaj cu conţinut contrar politicii de administrare a forumului. Eliminarea unor mesaje nepotrivite este o procedura manuala, deci trebuie tinut cont ca nu va fi făcută imediat.

- Esti singura persoana responsabila de continutul mesajelor postate.

- Proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a dezvalui identitatea autorului unui mesaj sau a membrilor forumulului in cazul unei hotărâri judecătoreşti în acest sens.

- Va rugam sa notati ca, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastra IP este inregistrata, in cazul in care va trebui sa va restrictionam accesul pe acest forum, sau pentru a va contacta furnizorul dumneavoastra de servicii internet (ISP). Acest lucru se va intampla doar daca veti incalca in mod flagrant si deliberat prezenta intelegere.

- De asemenea luati la cunostinta ca forumul plaseaza cookie-uri, fisiere text care contin parti de informatie (cum ar fi numele de utilizator si parola), in cache-ul browserului dumneavoastra. Acest lucru se foloseste DOAR pentru a nu va autentifica de fiecare data cand navigati pe forum. Forumul nu colecteaza sau trimite orice alta informatie catre computerul dumneavoastra.